SAS flytter til Sverige

Så er det igen på tale at SAS skal flytte på Sverige.

Det kan da ikke være den medst kloge bestyrelse. Den sang har man hørt tidligere helt tilbage fra Jan Carlson tid. Og her blev det flyttet til Sverige.

Man har også set at meget er kommet tilbage til Danmark. Fordi at de ikke har kunde magte opgaven i Sverige eller de har været fordyre.

Og hvor mange gange har disse beslutninger ikke kostet jeg ved ikke hvor mange penge for SAS og så skal der spares mere.

Jeg ved fra tidligere at man på det Svenske arbejdsmarked ikke bare kan fyre folk som man kan i Danmark så det er nok den bedste kortfristet løsning men er det også den langsigret.

Man har også tidligere set ved nogle af de tidligere fyringer at der er blevet chefer hvor alle i afdelingen er flyttet til en anden afdeling. Men nu har man en chef uden personale så forbliver han da fordi man kan ikke fyre en chef eller flytte han til ikke og være chef. Ud med personen eller flyt han til en anden funktion uden at være chef. Hvormeget kan man ikke spare på det.

For nogle år siden besluttede man at bilet afregningen skulle flyttets til Indien fordi man kunne spare så og så meget. Men da der kom medarbejder med dokumentation for at man kunne se hvormeget SAS tjente på andre som tidligere havde flyttet Deres til Indien. Fordi de ikke gik lige så meget op det som en person i Danmark gjorde det fordi de havde SAS ånden. Men man kunne spare så og så meget lige nu og her. Var det en klog beslutning ?

Det seneste man har set at man har lukket en masse router fordi man ikke tjente penge på billet salget. Men hvad med den indtægt som ligger i SAS Cargo som nu taber penge fordi de nu ikke har den indtægt fra de router hvor det gav meget i fragt indtægt. Jeg ved ikke om det gav overskud totalt men hvis fragt indtægterne går ind i SAS Cargo og billetterne går ind i SAS Airlines men evt. overskud fra SAS Cargo går jo i sidste ende ind i SAS Airlines og hvad hjælper det så.

Jeg ved ikke om det er Fagforeningerne eller SAS men man hører mange gange at de gør alt for at løn skal stige og at medarbejderne ikke må hjælpe virksomheden fordi det vil presse det øvrige arbejdsmarked. Men når så virksomheden må lukke pga. Deres stivhed så kan de jo hjælpe med Dagpenge men ved ikke med personers stolthed når de er ledig. Er det bedre at virksomheder overlever eller er det bedre at de er på Dagpenge.

Jeg håber at SAS finder en løsning for dem og at alle hjælper til.

Taxonomy upgrade extras: